Privacy Policy

SC ROMKUVERT IND SRL prin prezentul website www.romkuvert.ro va asigura pentru respectarea confidentialitatii tuturor datelor cu caracter personal sau de alta natura furnizate de utilizatorul acestui website. De asemenea, toate informatiile furnizate avand caracter personal sunt prelucrate cu respectarea tuturor prevederilor legale.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a acestui Website sau nu sunteti autorizat pentru aceasta, va rugam sa nu folositi romkuvert.ro

Notă de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ROMKUVERT IND S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul furnizarii serviciilor de cerere oferta din cadrul siteului. La optiunea dvs., ne furnizati datele personale ale dvs. pentru a efectua o cere pentru oferta noastra de produse  si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.romkuvert.ro de catre S.C ROMKUVERT IND S.R.L. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi furnizate partenerilor contractuali ai SC ROMKUVERT IND S.R.L. implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de S.C. ROMKUVERT IND S.R.L. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi fie prin posta scrisa la adresa S.C. ROMKUVERT IND S.R.L., Aleea Mizil, nr 28-36, sect 3, Bucuresti, cu mentiunea “Pentru echipa www.romkuvert.ro”, fie prin e-mail la adresa office@romkuvert.ro