MAILmedia

Pungi si plicuri – aceste termene sunt la fel de vechi ca si produsele pe care le denumesc. Cand acum 100 de ani primele plicuri au fost dezvoltate, aceste termene au fost cele mai potrivite deoarece erau doar cele doua tipuri de produs.

Intre timp, in cel de-al treilea mileniu, variantele de plicuri si pungi s-au inmultit si acopera o scara larga de nevoi ale clientilor prin formate standard sau modele speciale de plicuri. Compararea plicurilor produse astazi de Grupul Kuvert Mayer cu ceea ce se producea la inceputurile existentei sale nu este practica.

Acesta este motivul pentru care Grupul Mayer Kuvert a lansat MAILmedia. PLicurile si pungile sunt trecutul – Viitorul este MAILmedia!

MAILmedia – Plicurile viitorului

MAILmedia este mai mult decat un nou termen, este o marca inregistrata a plicurilor pe care le-am asteptat cu totii – un brand cu patru beneficii:

 • Calitate superioara certificata.
 • Putere si service din partea liderului de piata.
 • Produs local.
 • Produs cu grija fata de mediu

Calitatea exceptionala a plicurilor MAILmedia exista datorita:

 • Certificatului ISO 9001:2000
 • Procesului continuu de imbunatatire a procesului de fabricare a plicurilor
 • Controlul calitatii plicurilor fara a folosi mecanisme automatizate
 • Management operativ al reclamatiilor
 • Parteneriat cu furnizorii pentru calitate constanta

MAILmedia este sustinut de catre puterea celui mai mare producator de plicuri european prin:

 • nivel de fiabilitate ridicat
 • competenta superioara a celor peste 2400 angajati
 • varietate mare de produse
 • serviciu complet/sprijin de 24 ore
 • acoperire a intregii piete
 • “actiune globala, productie locala”
 • Tehnologie flexibila si eficienta

Calitatea plicurilor tehnic perfecte, fabricate de liderul European pe piata productiei de plicuri, este evidenta – in fond si la urma urmei, satisfactia calitativa resimtita de clientii nostrii ne-au permis sa fim lideri pe piata plicurilor.

Plicuri ecologice
Credeti ca procesarea hartiei si protectia mediului sunt in contradictie?  

Aici va inselati – Mayer Kuvert va dovedeste contrariul!
Fiind unul din initiatorii protectiei mediului, Grupul Mayer Kuvert a luat o seama de pasi pentru a asigura fabricarea ecologica a produselor MAILmedia.
Peste 1000 tone de CO2 economisite anual…… prin utilizarea energiei solare, a uscarii in spectru infrarosu, a consumului de hartie si folosirea foliilor de fereastra mai inguste si mai subtiri!
Utilizarea responsabila a resurselor…… prin folosirea hartiei reciclate Clipa.
Pentru fiecare 1000 de plicuri DL produse, se economisesc:
– Cantitatea de energie consumata de o masina de talie mijlocie pe o distanta de 30 mile terestre.
– Cantitatea de CO2 emisa de o masina la un drum de 3 mile terestre.
– Cantitatea de apa folosita intr-o vana.
  Reducerea activa a deseurilor……prin design-ul mai ingust al clapelor laterale, utilizarea foliei mai inguste si mai subtiri pentru fereastrele plicului, folosirea cutiilor reutilizabile in loc de cele de unica folosinta si nu in ultimul rand prin recliclarea hartiei si a cernelii respectiv tratamente pentru apa reziduala!
  Reducerea consumului  de apa……prin utilizarea apei de ploaie in diluarea cernelurilor pe baza de apa respectiv curatarea containerelor de lipici si cerneala si folosirea surplusului de cerneala pe baza de apa pentru imprimarea opaca. Apa reziduala este curatata inainte de evacuare!
  Mai multe economii……prin imbunatatirea potentialului de reciclare a lipiciului, cernelii si foliei de fereastra, prin transportul dublu (reducerea emisiunilor de gaze toxice), prin incalzire in spectru infrarosu, folosirea becurilor cu consum redus de energie, precum si alegerea atenta a furnizorilor in conformitate cu criterii ecologice, maximizeaza protectia mediului
MAILmedia plicuri din pădurile gestionate responsabil
Opțiunile responsabile ale furnizorilor de materiale și hârtie ale rețelei Mayer-Kuvert sunt acum recunoscute oficial de Forest Stewardship Council® (FSC®-015269). Printr-un certificat de lanț de custodie organizația confirmă fabricarea portofelelor MAILmedia conform standardului FSC®. Lucrarea pentru aceste produse provine din pădurile gestionate responsabil. Din păduri până la utilizatorul final, lemnul este prelucrat doar în instalații certificate FSC®. Cu certificarea FSC®, MAILmedia dovedește că procesarea hârtiei responsabile pentru mediul înconjurător este într-adevăr capabilă să ne protejeze mediul.