Grupul Mayer-Kuvert

In 1877, intr-o calatorie in Suedia, Ernst Mayer a descoperit un fel cu totul nou de inchidere a scrisorilor, ceea ce i-a dat ideea sa deschida un atelier in Germania. In acelasi an, a infiintat firma Mayer: intr-un atelier inchiriat, sase lucratoare produceau de zor plicuri. Dupa saisprezece ani, compania s-a mutat in primul sediu propriu, in Heilbronn. O suta de ani mai tirziu, in 1983, un om cu acelasi spirit de pionierat, Edlef Bartl, a cumparat compania Mayer-Kuvert. Filozofia domnului Bartl: “Nu se poate? – Imposibil!” este un permanent stimulent pentru dezvoltare. Astazi, Grupul Mayer-Kuvert este cea mai mare companie particulara producatoare de plicuri din Europa. Acest grup este alcatuit din intreprinderi specializate intr-un singur domeniu, capabile sa ofere cele mai bune produse si servicii. Grupul Mayer-Kuvert se adapteaza in permanenta nevoilor clientilor sai si tocmai din acest motiv am lansat cel mai recent proiect:  MAILmedia.

Clientii nostrii beneficiaza de competenta noastra in mai mult de 30 de locatii, cu peste 2000 de angajati. Doar in Germania, se produc 35 milioane plicuri zilnic, iar analizand per total in cadrul grupului acest numar ajunge la 60 milioane plicuri produse zilnic. Aceasta duce la producerea de peste 16000 milioane plicuri produse intr-un an.

In prezent producem plicurile dumneavoastra pe 25 de masini cu alimentare din rola si 15 masini cu alimentare din format. In intreaga retea, exista mai mult de 90 de masini alimentate din rola si peste 55 de masini alimentate din format.
Daca aveti nevoie de un produs de stoc, planuiti o actiune de mailing sau doriti un plic tiparit la cea mai buna calitate noi suntem solutia problemelor dumneavoastra !

Pentru mai multe detalii vizitati-ne la pe website-ul Grupului Mayer-Kuvert !